Projektmenedzsment

Blended learning formában

A képzés során megszerezhető kompetenciák

A képzésben résztvevő ismeri a projekt fogalmát, jellemzőit, egy projekt életciklusát.

Átlátja egy projektmenedzser feladatkörét, ismeri egy projekt előkészítésének és szervezésének módját. Képes egy projektet megtervezni, a projektmunkát vezetni és ellenőrizni.

Képes a projekt célkitűzésének és gazdaságossági mutatójának megfelelő folyamatokat menedzselni, a projektmunkát teljes körűen irányítani.

Képzési tájékoztató

A kontakt órák képzés helyszíne:

- Budapesten több helyszínen;

- csoportok részére kihelyezett képzés formájában az  ország egész területén;

További tanórák helye:

Interneten E-learning formában.

Időtartama: 

A teljes képzés időtartama 200 tanóra, melyet a képzésben résztvevő haladási ütemének függvényében 3-5 hónap alatt teljesíthet.

Ezen belül a kontakt órák száma 40 tanóra.

Díja: 240.000,-Ft.


A tanfolyam célja

Európai Uniós pályázatok szakmai, pénzügyi feladatainak megismerése az irányító hatóságok által alkalmazott szoftverek kezelésével.

A képzést elvégzők sikeresen pályázhatnak a munkaerőpiacon keresett, projektmenedzser, pénzügyi vezető, illetve projektaszisztens állásokra, illetve a hasonló kvalifikáltsággal rendelkező vezető pozíciók betöltésére.


Főbb támakörei

Tervezés; Megvalósítás; Elszámolás; Lezárás.

A képzésbe való bekapcsolódás és részvétel feltételei

A programba való bekapcsolódáshoz nem szükséges szakmai előképzettség.

Előzetesen teljesítendő kötelező egységek nincsenek.

Jelentkezés

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Pénzvisszafizetési garancia

Intézményünk díjköteles tanfolyamain az vehet részt, aki a tandíjat teljes összegben, vagy részletfizetési kedvezménnyel az első részt befizette. Mivel azonban a befizetés pillanatában, még senki sem lehet pontosan tisztában azzal, hogy azt kapja, amire számított, ezért az első két órán való részvétel után a képzésben résztvevő jelezheti, hogy nem kíván részt venni a további órákon. Ebben az esetben a képzéséhez befizetett összeget teljes egészében visszakérheti, és azt mi késedelem nélkül visszautaljuk a befizető bankszámlájára.

Tehát az első két óra nevezhető az ingyenes kipróbálás időszakának.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el