KÉPZÉSEK

Mi a különbség az engedélyezett és a szabad piaci képzések között?

ENGEDÉLYEZETT KÉPZÉSEK

A hatályos felnőttképzésről szóló törvény értelmében a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatalnál (NSZFH) engedélyezett képzéseknek a jogszabályban és a képzési programban foglaltaknak megfeleően teszünk eleget. A képzések neve alatt megtalálható az engedély száma. A sikeres vizsgázók tanúsítványt kapnak a képzés elvégzéséről.

A magyar állam és az Európai Unió által támogatott képzések, továbbá az OKJ-s (Országos Képzési Jegyzékben szereplő) képzések csak az NSZFH engedélye alapján biztosíthatók.

Az engedélyezett képőzések áfa-mentesek.


SZABAD PIACI KÉPZÉSEK

A változó igényeknek könnyebben eleget tehetünk, ha nincs kötött program, ellenben a megrendelő elgondolása szerint formálhatjuk képzési kívánalmait. Hatékony, gyors, célratörő és a legmessezbbmenőkig rugalmas képzési kínálattal szolgáljuk ügyfeleinket.

Azoknak ajánljuk, akik számára a megszerzett tudás előnyösebb, mint a hatósági engedély szám, amely ezeknél a képzéseknél nem szerepel a tanúsítványon.

Pénzvisszafizetési garancia

Intézményünk díjköteles tanfolyamain az vehet részt, aki a tandíjat teljes összegben, vagy részletfizetési kedvezménnyel az első részt befizette. Mivel azonban a befizetés pillanatában, még senki sem lehet pontosan tisztában azzal, hogy azt kapja, amire számított, ezért az első két órán való részvétel után a képzésben résztvevő jelezheti, hogy nem kíván részt venni a további órákon. Ebben az esetben a képzéséhez befizetett összeget teljes egészében visszakérheti, és azt mi késedelem nélkül visszautaljuk a befizető bankszámlájára.

Tehát az első két óra nevezhető az ingyenes kipróbálás időszakának.

Készítsd el weboldaladat ingyen!