SZÓFIA KÁRTYA


A Szófia kártya tulajdonosa 10 alkalommal jogosult díjmentes előadáson, tréningen, konferencián részt venni a Szófia Felnőttképző Nonprofit Kft. szervezésében.

A kártya díjmentesen igényelhető, illetve az előadásokra jelentkezők automatikusan megkapják.

Kérdésed van? Írj nekünk!

MARKETINGKAMPÁNY

az adó 1%-ának gyűjtésére, és a szervezet népszerűsítésére

Magyarországra is megérkezett a "Google Nonprofit Szervezeteknek" program, amivel időt és pénzt spórolhatnak a hazai nonprofit szervezetek.

Havonta 3 millió forintnak megfelelő (10.000.-USD) ingyenes hirdetési keret, videók készítése, valamint ingyenes irodai szoftvercsomag - ezt nyújtja az arra jogosult szervezeteknek a "Google Nonprofit Szervezeteknek" nevű program.

A "Google Nonprofit Szervezeteknek" segítségével a magyarországi nonprofit szervezetek olyan ingyenes eszközöket használhatnak, melyekkel nemcsak időt és pénzt spórolhatnak, hanem munkájukat átfogó módon tehetik eredményesebbé:

  • A Google Ad Grants-szel webhelyük reklámját helyezhetik el a Google hirdetési rendszerében, ahol akár havi 10 000 dollárnyi hirdetési keretet használhatnak ingyenesen. A Google AdWords hirdetéseken keresztül könnyebben felhívhatják a figyelmet küldetésükre ezdeményezéseikre, hogy minél több emberhez juttassák el üzenetüket.
  • A YouTube Nonprofit program segítségével egyszerűbben bemutatkozhatnak és közelebbről is megmutathatják, mivel foglalkoznak. A YouTube-on megnövelt feltöltési kapacitás áll a rendelkezésükre, csatornájukat jobban testreszabhatják, így sikeresebben mozgósíthatják a nézőket.
  • A Google Apps Nonprofit Szervezeteknek a cégeknek szóló Google Apps irodai szoftvercsomag ingyenes változata, amely egyebek mellett tartalmazza a Gmailt, a Google Dokumentumokat és a Google Naptárat. A nonprofit szervezetek így hatékonyabbá és kényelmesebbé tehetik a mindennapi munkát: dokumentumaikat az interneten, a felhőben tárolhatják, ezeken egyszerre, közösen dolgozhatnak.

A technológiát, az internetet, az ingyenes online eszközöket a jó ügy szolgálatába állítva a nonprofit szervezetek eredményesebbé tehetik munkájukat.

Amennyiben sikerült  felkeltenünk érdeklődésed, lépj kapcsolatba velünk!


Gondolatok az online marketingről

Fejleszteni akarok, több bevételt akarok, növekedni akarok, több pénzt akarok a vállalkozásomba hozni, ezért növelni akarom a vevőim számát!- Hallom nap, mint nap az üzleti partnereimtől. A beszélgetés során kiderül, hogy a legtöbb kisvállalkozásnak még weboldala sincs, vagy ha van nem tartja élőn. Gyakran elmondom, hogy aki nincs fönt az Interneten az nem létezik. Függetlenül attól, hogy a vállalkozás szolgáltatást, kereskedelmet, vagy termelői tevékenységet foglal magában, mindenkinek szüksége van arra, hogy bővítse vevőkörét.

Az induló vállalkozások 20%-a nem éri meg a három évet. Gyakorlatilag bezár, vagy haldoklik, mielőtt egyáltalán megkezdte volna a létezését. Pedig jó ötletnek tűnt az a célkitűzés, amivel létrehozták. Mi történt a két év alatt? Elindultak a kezdeti lendülettel és energiával, aztán belefáradtak. Sok tényezőt nem vettek figyelmebe, amivel egy vállalkozásnak számolnia kell, és sorolják a kudarcokat.

A beszélgetés végére eljutunk oda, hogy megfogalmazzák: Fejleszteni akarok, több bevételt akarok, növekedni akarok, több pénzt akarok a vállalkozásomba hozni, ezért növelni akarom a vevőim számát! - Ez a lényeg, a többi csak a kifogások ismételgetése, amivel nem jutunk előrébb.

Ahhoz, hogy a vállalkozásod jól működjön, és fejlődjön, folyamatosan növelni kell a vevőid számát.

Soha nem lesz elég pénzed, ha nem tudod, hogy mi kell a vevőnek, ha nem tudod, hogyan érheted el azokat, akik a vállalkozásod kínálatából szeretnének vásárolni.

Soha nem éred el a vevőket, ha megmaradsz a régi jól bevált sémák mellett, mert minden régi jól bevált sémát felül írnak az újak.

Soha nem volt még ennyire gyors ütemű a gazdasági életben a változás iránti igény, és ez azt jelenti, hogy aki lemarad, az lehúzhatja a rolót.

A Online marketing képzésen megtanulod, hogy milyen feladataid vannak neked, mint értékesítőnek, és melyek azok a tevékenységek, amelyeket rábízhatsz másokra. Képet kapsz az online marketing eszköztáráról és az offline marketing helyéről és szerepéről. Gyakorlati tudást szerzel, amivel lépésről lépésre végig vesszük a folyamatot, és a számszerüsíthető eredményeket.

Jelentkezni lehet a weboldalunkon: Online marketing

Németh Erzsébet

intézményvezető

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el